Födelsedag

Elin var väldigt nöjd med sin födelsedag! Vi åt frukost hos henne och hon öppnade sina presenter. Sedan kom E och så tog vi tåget till Lund. Vi åt lunch på Crêperiet. Jag åt en s.k. galette, en tunn pannkaka gjord på bovete och valde en fyllning av kallrökt lax, gouda-ost och röd lök med en generös klick fraiche till. Mycket gott! Lite för salt, men gott och överraskande mättande. Jag drack alkoholfri äppelmust till. Vi strosade runt i Lund och stannade till i några affärer.

Jag fyller år på fredag och fick mina presenter från Elin igår bl.a. boken “Kriget mot kroppen” av Erik Hemmingsson och Stina Wollter. Jag lyssnade på den i december 2022 och visste att den boken behöver jag ha i fysisk, inbunden form, så jag kan markera och kommentera. Medan Elin invigde Hogwarts-spelet, som hon fick i present, på sin playstation och Pär tittade på – det är som att se en film! – började jag läsa boken och fortsatte större delen av kvällen.

Idag har vi inte gjort så mycket. Promenerat, ätit lite och umgåtts. Imorgon åker vi hem! Det blev ett väldigt lyckat besök, men jag vill aaaaalltid hem! Nu gäller det att orka med 7 timmar i bilen. Blä!!!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.