Födelsedag

Jag fyller 58 år idag. Hur fasen gick det till??!! Det här tycker jag om när jag fyller år: att få sova tills jag vaknar av mig själv, snö och kallt (rätt tid på året för mig och vi har fått mycket snö, men det kunde vara kallare), en långpromenad för mig själv (inte i år för jag är sänkt av en förkylning), en god middag där jag slipper planera, handla, laga eller diska, presenter, något smaskigt kvällstugg medan jag läser eller ser en film och så det absolut viktigaste: att fira hemma.

Det här vill jag INTE ha på min födelsedag: frukost på sängen, rosor och champagne, lyxig middag på restaurang som kräver finkläder, gäster, uppassning, snobbig dukning.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.