Drygt

6,5 timme tog det till Hässleholm inklusive 1 halvtimmesladdning i Mantorp och 1 i Värnamo. Det var så otroligt drygt och tråkigt! Jag hade ingen lust att prata, lyssnade mest på ljudboken. Ryggen var inte heller på humör, svanskotans protester tog sig uttryck i huvudvärk.

Elin hade bokat bord här på Statt. Hög kvalitet på både service och mat. Jag åt deras räkmacka och de var väldigt generösa med räkorna. Den var stor och jag blev förvånad över att jag fick i mig 5/6. Statts restaurang tillhör de ställen där personalen nästan slår knut på sig själv för att vara till lags tills det är dax att betala. Poff. Borta! Det var fredaxtryck i restaurangen och ljudvolymen blev allt högre. Vi hade svårt att höra varann, så vi valde att hoppa över desserten och gick till Hemmakväll och köpte godis i stället. Sen avslutade vi kvällen med te och Bäst i test.

I morgon ska vi äta frukost hos födelsedagsbarnet och sedan ta pendeltåget till Lund, äta på ett crêperi, promenera och kanske shoppa.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.