Diamantmålning

2 avvikelser. För första gången har jag valt att inte göra färdigt en målning.

Fina småfåglar på ett rep. Det visade sig att färgtonerna inte var tillräckligt kontrasterade, det blev bara ett enda blurr och jag fick ingen känsla för att en bild växte fram. Tråkigt.

Den andra avvikelsen är det här kaninmotivet.

Det är fel färg på huvudet och det handlar inte om en liten skillnad i nyans. Jag trippelkollade symboler och färgkoder, men jag hade inte gjort några misstag. Jag tappade lusten att avsluta även den i förtid. Elin och Pär tyckte att jag skulle kolla i mitt förråd, där jag sparar de diamanter som blir över, efter en liknande nyans. Jag hittade en full burk med en hyfsat passande färg.

När ögat är på plats blir det stor skillnad och ögat blev bra, så jag gör den färdig!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.