#Blogg 100 del 53

Nu får det väl för fan räcka! Ständigt detta hänsynstagande och denna politiska korrekthet och tassande på tå ut ifall någon skulle bli kränkt. Försvarsmakten är inte välkommen på nationaldagsfirandet i Umeå eftersom det finns besökare från många olika kulturer och oroliga områden och några kan vara traumatiserade. De som är traumatiserade får helt enkelt intala sig själva att de är i Sverige som inte har varit i krig på 200 år och att de vapen som syns förmodligen inte ens är laddade. För jösse namn! “Vi har fört diskussioner och kommit fram till detta.”, säger Lillemor Elfgren, men med vem har dess diskussioner förts? Inte med de som anses vara traumatiserade. Idoti! Bah!

blogg100-logotype-300x256

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

2 reaktioner till “#Blogg 100 del 53”

    1. Vissa saker går aldrig över, men de kan väl de drabbade hålla sig hemma under några timmar. Jag tycker att det blir så himla mycket av att tassa på tå utifall att någon blir kränkt och det slutar med att ingen vågar göra något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.