Besök

Vi har ett riktigt fint och trevligt besök den här helgen: Elin och Siri är här! Det är drygt 2 månader sedan vi träffades och nästan 1,5 år sedan de var här. Igår var vi här och pysslade med lite av varje. Bland annat lagade jag Elins nalle som har hunnit bli 28 år och behöver sys och lappas lite här och där. Vi köpte den på H&M för 29,90 och han, NallePalle, är Elins mest värdefulla ägodel. Han är 20 cm och rund i formen, pälsen är bortnött och jag har sytt flera nya kläder, direkt på kroppen, genom åren. Igår opererade jag i 2 timmar. Jag är absolut ingen skicklig sömmerska, men tålmodig och fixar små stygn.

Så här ser en älskad nalle ut!

Alla helgons dag. Elin och Pär har åkt till Skogskyrkogården för att besöka svärmors grav och ställa dit ett gravljus. Det är 5 år sedan hon dog. Jag stannade hemma med Siri. Att besöka gravar ligger inte för mig och särskilt inte i det här vädret med 8 grader och regn, regn, regn. Det är mysigare att sitta inomhus, dricka te och blogga. Siri sover. Tvättmaskinen jobbar på.

Skräckfimer. Det är läskigt ont om riktigt bra skräckfilmer. Den sorten som får håret på armarna att resa sig, som kryper in under skinnet, som inte baseras på skrik, blod och äckel. “Sinister” tillhör dem. Igår såg jag den för tredje gången och det faktum att jag har köpt den på DVD är det samma som absolut högsta möjliga betyg – 5 stjärnor de luxe. Sinister betyder ondskefull och handlingen är ondskefull på flera nivåer. Jag avstår att förklara hur för det vore att avslöja för mycket. Pricken över i är att fimmusiken. Fy 17…. Om du har sett den första “Paranormal activity” kommer du att gilla den här för det är samma skapare.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.