Artros

Tummen, själva tumbasen, tar stryk av diamantmålandet. Av den statiska positionen som greppet runt pennan innebär trots att jag kostade på mig en ergonomisk modell. Jag har en mild variant av artros och känner bara av den när jag överanstränger någon led. Ipren hjälper, men jag vill slippa värktabletter, så jag hittade ett hjälpmedel hos Rehaboteket.

De flesta hjälpmedel har en stabiliserande skena längs med tummen och ett stöd runt handleden, men då blir tummen orörlig. Den här varianten gör att jag kan använda hela handen utan problen medan tumbasen avlastas. Den fungerar!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.