1 april?

Vår lokaltidning heter Mitt i Salem. Den är inte överdrivet informativ utan består mest av annonser från lokala handlare, men det är väl så de flesta lokaltidningar överlever. Insändarna är alltid kul att läsa. Den här fanns med i veckans nummer. Det var inte 1 april när jag läste den, men det är lätt att tro det. Läs själva!

Är det verkligen meningen att insändaren ska tas på allvar?! Jag har en tatuering på varje överarm, så då skulle jag inte få gå till en vanlig strand?

1. Insändaren undertecknar med ett namn som kan läsas som Fia med knuff. Fegis!

2. Hon, det är väl en hon eftersom namnet är Fia, formulerar sig med “… man bor i Täby.” och det är oxå fegt. Stå för dina åsikter, så ökar chanserna att bli tagen på allvar.

3. Är det insändartorka hos tidningen?

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.