Vem är jag?

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades.
Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades.
Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom.

Vi har 4 marsvin och vår dotter har 1 kanin och vi vårdar dem ömt.

1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden.

Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest.

Att läsa och skriva är mitt syre! Jag jobbar på en roman och går diverse skrivkurser samt skickar bidrag till alla möjliga tävlingar. Och så bloggar jag förstås!

2 reaktioner till “Vem är jag?”

  1. Hej Ewa! Min man fick utslag för några månader. Läkarna ville ge antihistamin men han äter det redan pga allergi mot väder (!). Efter veckor av att själv försöka ta reda på varför han har utslag och vad han är allergisk mot så läste jag om en kvinna som hade utslag och gick till en homeopat och blev frisk. Så nu äter min man svaveltabletter. Svavel hjälper kroppen att rensa ut gifter och balanserar kroppen. I början kan man få extra mycket utslag (olika på person) men min man fick massor! Nu börjar det lugna ner sig 🙂 Men han har mycket skit i sig (mediciner, miljögifter osv) som ska bort. Dessutom så äter han bi propolis vilket homeopaten sa är jättebra för det skyddar och renar kroppen (tur att jag säljer detta så vi köper till inköpspris).
    Vad jag vill ha sagt här är att läkarna kan inte göra allt. De har de piller som tillverkas av bolag som forskat fram dessa och ibland finns det ingen lösning bland dessa piller, och måste man leta efter alternativa lösningar 🙂 Du kan gärna maila mig om du har frågor! PS Depression och ångest kan komma från en dålig tarmhälsa.

    1. Hej Christina! Nä, läkarna kan inte göra allt – det har jag lärt mig! När det gäller utslagen har de försvunnit utan att jag har gjort något eller vet varför de dök upp. Jag har pollenallergi och äter redan antihistamin året runt pga. att vi har marsvin och jag hanterar hö dagligen. Depressionen är kronisk och den har jag levt med i mer än halva mitt liv och jag har svårt att tro att tarmarna påverkar den i någon högre grad. Jag gick hos en homeopat i våras, men det enda jag lärde mig var hur mycket B- och D-vitamin påverkar mig. Jag har provat med akupunktur och massage oxå och det hjälpte mer, men jag har inte råd att fortsätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.