Syrénsniffande

25 minuters stavgång till apoteket och 35 minuter hem. Det var varmt, hett i solen, men det var skönt! Igår hade jag så jäkla ont i knäet att jag fick panik tills jag kom ihåg mitt knäskydd från Rheband som jag köpte för flera år sedan. Det lindrade betydligt. Jag tog det försiktigt när jag började gå för jag litade inte på att knäet skulle hålla, men det höll och när jag fått upp värmen försvann smärtan helt och det, i sin tur, gör mig orolig. Smärta som försvinner när musklerna blir varma för att sedan komma tillbaka brukar betyda långvariga besvär. Jag hade bokat en tid hos en naprapat inne i Stockholm till i morgon förmiddag (utforskningen av alternativ medicin fortsätter), men värmen fick mig att flytta den till nästa vecka med hopp om att det blir svalare till dess. På eftermiddagen kändes det som om jag hade fått solsting. Ansiktet och överarmarna hettade, jag hade huvudvärk och var trött. Jag hällde i mig vatten och sov någon timme i soffan med fönster och balkongdörr öppna. Ögonen har varit riktigt irriterade ända sedan jag kom hem. De svider och det känns som om det sitter skräp under ögonlocket. Och så var det varmt, varmt, VARMT! Och jag är så satans irriterad på att tvättmaskinen har pajat igen! En extra Lyrica.

Idag inleddes syrénsniffar-säsongen. Aaahh!
Idag inleddes syrénsniffar-säsongen. Aaahh! Bilden tog jag förra året, tror jag. 

 

I kampen mot pollen och med hopp om renare inomhusluft har vi köpt en luftrenare. Den är av märket Coway och är den som fått absolut högst betyg av Astma- och Allergiförbundet och övervägande bra recensioner. Vi köpte den hos Tretti.se och lyckades pricka in 10% rabatt. Den står i sovrummet och susar. Jag sover ju med öronproppar, men eftersom Pär inte stördes av den… Den är inte alltför skrymmande heller.

Luftrenare

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.